Back on track: 
Sprankelend jezelf, succesvol in leven, leren en werk


Back on Track 
CatsuitCoaches  
06 - 489 64 655

Actueel

Op de webpagina van Ode aan je Leven kan iedereen de ontwikkeling volgen die Ode aan je Leven en Odelief doormaken.


Ode aan je Leven en Odelief zijn altijd in beweging. In volkomen wederkerigheid ontwikkelen Ode aan je Leven en Odelief zich met de vragen die zich vanuit het werkveld aandienen. Om het geven te verdiepen, voed ik mij sinds de start van mijn bedrijf met waardevolle kennis en kunde. 


Na de opleiding Ritueelbegeleiden bij afscheid bij www.hetmoment.nu in 2010, Verlieskunde Verborgen Verlies bij www.verborgenverlies.nl in 2015-2016 en alle vakgerichte trainingsdagen door de jaren heen bij onder andere www.omgaan-met-verlies.nl en www.birthbreathanddeath.com is de Colour Comfort Opleiding bij www.bloei.biz het nu actuele cadeau aan mijzelf. Altijd al maak ik in mijn werk graag gebruik van de taal van kleur. Deze mag ik nu verdiepen tot een bewuste 'taal erbij' en daar ben ik onwijs dankbaar voor! 


Wil je weten en ervaren hoe ik mijn kennis en kunde omvorm en inzet voor de gezinnen en (jong)-volwassenen die mijn hulp vragen? Bel 06-489 64 655 of stuur een e-mail naar [email protected] en ik spreek je snel!